Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Vlaams Belang kleurt Bilzen Vlaams!

Vlaams Belang kleurt Bilzen Vlaams!
Lokaal @ Vlaams Belang

Het Vlaams Belang heeft naar aanleiding van 11 juli duizenden vlaggen verspreid in heel Vlaanderen. Uiteraard ook in Bilzen, dat daardoor op 11 juli meer dan ooit Vlaams kleurt. Vrijwilligers van Vlaams Belang Bilzen trekken van deur tot deur om alle aanvragers te belonen met een geschenk.

Het Vlaams Belang verspreidde in aanloop naar 11 juli opnieuw duizenden vlaggen in Vlaanderen. Op 11 juli zelf trekken honderden vrijwilligers de straat op om al die aanvragers nog eens te belonen met een geschenk. Ook in Bilzen trekken vrijwilligers van de partij de straten op.

Annick Ponthier voorzitter van Vlaams Belang Bilzen, is bijzonder tevreden met de respons in Bilzen. "Onze vrijwilligers hebben de handen vol met alle ‘vlaggers’ te bezoeken en een geschenk te overhandigen”, aldus Ponthier. “Maar dat doen we met veel plezier. 11 juli is dé dag waarop álle Vlamingen extra trots mogen zijn op hun geschiedenis en identiteit."

Het geschenk dat de vrijwilligers uitdelen, is symbolisch: een speciaal voor de gelegenheid ontworpen boek kaarten met de enthousiasmerende boodschap: ‘Schud Vlaanderen wakker!’. "Ook vanuit Bilzen willen we duidelijk onze stem laten horen ten aanzien van de Vlaamse regering. De Vlamingen verdienen een regering die zelf het heft in handen durft nemen", besluit Ponthier.

Annick Ponthier

Federaal volksvertegenwoordiger

Regiovoorzitter Vlaams Belang Limburg

Mobiel: 0472/94 99 90

annick.ponthier@vlaamsbelang.org